Povratak Imperatora – Adrijano pobedio depresiju

Nekada jedan od najboljih napadača sveta Adrijano vraća se fudbalu posle nekoliko sumornih godina.

Izvor: AK

Petak, 13.10.2017.

13:39

Povratak Imperatora – Adrijano pobedio depresiju
Foto: Getty images

Ekscentrični Brazilac koga je na terenu odlikovala moćna levica, a van terena druženje sa kriminalcima, saopštio je da se izlečio od depresije i da se vraća fudbalu.

Adrijano ima 35 godina, tokom karijere je igrao za Flamengo, Inter, Fiorentinu, Parmu, Sao Paulo, Romu, Korintijans, Atletiko Paranaense i Majami, a penzionisao se 2016.

"Spremam se za novi projekat. Vraćam se treninzima u januaru, bez kluba. Od kada sam prestao da igra, uspeo sam da održim formu. Želim ovo i biću uporan. Želim to da uradim zbog sebe, želim da vidim da li mogu da igram ili ne. Nisam zaokružio karijeru. Nešto se dogodilo što me odguralo od fudbala. Mogu reći da mi je karijera stala na polovini puta", poručio je Adrijano.

Tokom karijere je za navedene klubove postigao 177 golova na 405 nastupa, a za reprezentaciju Brazila 27 na 48 utakmica. Osvojio je četiri titule sa Interom i dve u Brazilu.

Sa "Selesaom" je bio prvak Južne Amerike i osvajač Kupa konfederacija. Poredili su ga sa legendarnim zemljakom Ronaldom, ali nikad nije ispunio svoj potencijal.

Fudbal nedostaje Adrijanu, Adrijano nedostaje fudbalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: