Đorđević: Pojedini igrači moraju da shvate...

Aleksandar Đorđević, selektor Srbije, indirektno je kritikovao igrače posle pobede nad Poljskom, istakavši da bilo kakvo opuštanje može biti kobno.

Izvor:

Subota, 19.08.2017.

08:13

Đorđević: Pojedini igrači moraju da shvate...
Getty Images

"Tvrda utakmica protiv ekipe koja je prva od svih krenula sa pripremama i trening mečevima. Poljaci su uigrana šuterska ekipa, sa dobrim atletskim predispozicijama. Bila je ovo odlična utakmica za nas. U dva-tri navrata smo dolazili do prednosti od 12 poena, ali kao da smo očekivali da se protivnik sam preda", rekao je Đorđević.

'Orlovi' su nastavili s trijumfima u okviru priprema za Evropsko prvenstvo pošto su na otvaranju turnira u Hamburgu bili bolji od Poljske (85:78).

"Pojedini igrači moraju da shvate da na Evropskom prvenstvu takav odnos za nekoliko sekundi utakmicu može da odvede u potpuno drugom smeru i to ne sme da se ponavlja. Na kraju, ostvarili smo solidnu pobedu, u najvećem delu smo kontrolisali igru i rezultat, izuzimajući početnih nekoliko minuta. U utakmicu moramo da uđemo dobrom odbranom i na tome moramo da insistiramo", jasan je selektor.

Sledeću utakmicu na Superkupu u Hamburgu naša reprezentacija igra u subotu protiv Rusije od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: