"Otiša sam na Hajduka i ponia knjige da mogu učit"

Ljubav prema klubu često nema granice. To je na urnebesan način potvrdio i jedan navijač splitskog Hajduka, koji je lepo nasmejao sve u regionu.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.08.2017.

15:57

Foto: Getty Images

Njegova poruka roditeljima, koji ne znaju da je otišao na "Gudison" na meč sa Evertonom, osvanula je na facebook stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca", piše Slobodna Dalmacija.

"Pokaži ovo materi i ćaći. Ja san oša u Englesku na Hajduka. Ponija san dugu robu i iman dovoljno kuna, nazvat ću vas kad dođen gori. Ne bojte se ništa, javit ću van se svako dan-dva i objasnit kad se vratin. Vratit ću se u nedilju navečer, ponediljak uitra, ponio san i knjige tako da putem mogu učit. I nemojte se brigat bezveze, neće mi ništa bit.", poručio je mladi navijač Hajduka bratu.
Foto: Printscreen/Facebook
Kako će reagovati mater i ćaća, čitaćemo verovatno po njegovom povratku iz Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: