Jovičić: Vraćam se još jači!

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić poslao je jasnu poruku navijačima crveno-belih.

Izvor: MLJ

Sreda, 09.08.2017.

08:59

Jovičić: Vraćam se još jači!
StarSport

On je putem Instagrama objavio fotografiju na kojoj je poručio navijačima i saigračima "Vraćam se još jači!"

Možda i najbolji igrač Zvezde u poslednjih nekoliko utakmica brzo se uklopio u ekipu od dolaska početkom jula, ali se brzo i povredio.

Start Nikole Drinčića u prvenstvenom meču protiv Čukaričkog odvojiće ga od terena na više od dva meseca, a nakon povrede mu je mnogo navijača i saigrača pružilo podršku.
Printscreen Instagram/bakula33
"Hvala saigračima, trenerima na posvećenoj pobedi i golovima! Upravi, navijačima, porodici, prijateljima na PODRŠCI, vratiću se još jači. Crveno-bela porodica", napisao je Jovičić na Instagramu.

Za samo mesec dana je postao jedan od motora ekipe za koga je Zvezdan Terzić u ponedeljak rekao da je verovatno poslednji igrač koga bi izabrao kada bi bio primoran da bira igrača koji će se povrediti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: