Nameće se Benitesu – novi gol Mitrovića za Njukasl

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović nastavio je sa efikasnom igru u dresu Njukasla tokom predsezonskih priprema.

Izvor: AK

Sreda, 02.08.2017.

16:42

Nameće se Benitesu – novi gol Mitrovića za Njukasl
Foto: Getty images

Mitrović je u sredu doneo vođstvo "svrakama" u test meču sa nemačkim Volfsburgom, rutinski realizovavši polukontru svoje ekipe u 38. minutu.

Srbina je sjajno na desetak metara od gola pronašao Kristijan Acu, a bivši napadač Partizana je loptu prosledio ispod golmana rivala na pomoćnom terenu Volfsburg Arene.

Ovo je Mitroviću treći gol u pet prijateljskih utakmica, nije bio strelac u prvoj protiv Hartsa (2:1), te u prošloj protiv Majnca (1:2). U međuvremenu je tresao mreže Bredforda (4:0) i Prestona (1:1). Meč protiv Volfsburga je treći koji je počeo u prvoj postavi ovog leta.

Mitrović se prošle sezone nije naigrao kod menadžera Rafaela Benitesa pa se prethodnih nedelja spekulisalo o njegovom odlasku iz Njukasla.

Krajem prvog poluvremena Njukasl je duplirao vođstvo sjajnim golom Meta Ričija iz slobodnog udarca. Njukasl je na kraju slavio sa 3:1 u Nemačkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: