Sve je moguće – UEFA u petak odlučuje o Humskoj

Disciplinska komisija UEFA u petak odlučuje o kazni protiv Partizana zbog incidenata na utakmicama sa Budućnosti i Olimpijakosom u kvalifikacijama za LŠ.

Izvor: AK

Utorak, 01.08.2017.

10:16

Sve je moguće – UEFA u petak odlučuje o Humskoj
Foto: Getty images

Dok su protiv Podgoričana navijači naneli potencijalnu štetu klubu pogrdnim skandiranjem "šiptari" i pesmama posvećenim Ratku Mladiću, UEFA bi mnogo oštrija mogla da bude zbog događaja protiv Olimpijakosa.

Navijači Partizana će možda koštati klub zatvaranja stadiona za bar jedan naredni meč, jer su tokom utakmice baciti "topovski udar" blizu igrača Olimpijakosa Marka Marina, dok je izvodio korner, a potom gađali fudbalere grčkog tima prilikom odlaska u svlačionicu na poluvremenu.

Osim suspenzije stadiona Partizan očekuje i potencijalni visoka novčana kazna, jer je klub već bio pod lupom UEFA zbog incidenata na ranijim mečevima.

U svakom slučaju, UEFA će odluku doneti u petak, a u klubu kažu "sve je moguće". Partizan bi lako mogao da ostane bez podrške navijača u borbi za plasman u grupnu fazu LŠ ili Lige Evrope.

Partizan u međuvremenu gostuje Olimpijakosu u Pireju u sredu u revanš meču trećeg kola kvalifikacija, gde će pokušati da nadoknadi 1:3 iz Beograda.

Ako uspeju, crno-beli će igrati baraž za Ligu šampiona, u suprotnom, idu u baraž za plasmam u Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: