Gvardiola: Aguero ostaje u Sitiju

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola demantovao je mogućnost odlaska Serhija Kuna Aguera iz redova "Građana".

Izvor: AK

Sreda, 19.07.2017.

20:22

Gvardiola: Aguero ostaje u Sitiju
Foto: Getty images

Prethodnih dana engleski mediju su krenuli sa spekulacijama da bi Argentinac mogao da se preseli u Čelsi za 60 miliona funti.

"On je naš igrač. Ostaće ovde", rekao je Gvardiola pred gradski derbi sa Junajtedom na američkoj turneji u Hjustonu.

Aguero ima 29 godina, u Siti je došao 2011. iz Atletiko Madrida i na 253 utakmice postigao 169 golova, do čega 122 na 181 nastupu u Premijer lige (20 prošle sezone).

Iako je bio ubedljivo prvi strelac "građana" (najbliži Rahim Sterling sa deset), nije bio redovan u startnoj postavi kod Gvardiole pa su još tokom protekle sezone krenule spekulacije o njegovom odlasku sa Etihada.

Gvardiola nije potvrdio najave dolaska bekova Reala (Danila) i Monaka (Benjamina Mendija), ali je potvrdio da klub pregovara sa trojicom, četvoricom fudbalera koji bi trebalo da budu oslonac kluba u narednih četiri, pet godina.

"To su mladi igrači, imamo opcije za dolaske, ali dok ne bude postignut dogovor iz poštovanja prema drugim klubovima ne mogu da kažem ništa. Isti slučaj je sa Danilom i Mendijem, imamo ciljeve, videćemo šta će biti", rekao je Španac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: