Donald: Da pokažemo da smo bolji od Partizana

Mičel Donald, vezista Crvene zvezde, i dalje veruje da ekipa može da stigne i prestigne Partizan, a ujedno i da pokaže da je kvalitetnija.

Izvor:

Subota, 13.05.2017.

12:00

Donald: Da pokažemo da smo bolji od Partizana
StarSport

"Motivisani smo da im se revanširamo i da im pokažemo da smo najbolji tim u Srbiji. Uprkos tome što su nas nadmudrili u prvenstvu, smatram da imamo i kvalitetniji tim i snage da na kraju slavimo i osvojimo trofej. On je značajan i za nas igrače, i za klub, i za navijače", rekao je Donald u razgovoru za Novosti.

Crveno-beli tri kola pre kraja nacionalnog šampionata imaju tri boda manje od crno-belih, a Holanđanin i dalje veruje u titulu.

"Ne odustajemo od titule sve dok se igra. Nije sve u našim rukama, ali nismo mi tim koji će se predati posle dva poraza. Idemo do kraja, izuzetno mi je drago što imamo veliku podršku i kluba i navijača. Sve ćemo učiniti da ih ne izneverimo. Posle dva šoka u dva dana, slagao bih kad bih rekao da je atmosfera ista. Normalno je što smo svi "ranjeni", emotivni, a pogotovo posle odlaska Božovića koji niko nije očekivao. Mi smo Božu voleli, ne samo poštovali. Voleli smo ga kao trenera i čoveka. Mene je lično doveo, zahvalan sam mu na svemu što je učinio i za mene i za klub. Ali, na kraju dana, svi smo profesionalci, moramo da idemo dalje", ističe učenik Ajaksove škole fudbala.

Boško Đurovski, koji je zamenio Miodraga Božovića, ima malo drugačije zahteve u igri, ali posle tri treninga, polako su se igrači privikli na ono što se od njih traži.

"Došao je iskusan trener, sa nekim svojim vizijama, traži pâs igru, što meni odgovara. Nadam se da ćemo već protiv Mladosti pokazati ponovo pravo lice i vratiti se na pobednički kolosek", zaključio je Donald.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: