Mari bez borbe do osmine finala u Barseloni

Britanac Endi Mari plasirao se bez borbe u osminu finala ATP turnira u Barseloni, pošto mu je Bernard Tomić predao meč bez borbe.

Izvor: L.È.

Sreda, 26.04.2017.

12:55

Mari bez borbe do osmine finala u Barseloni
Foto: Getty Images

Australijanac očigledno oseća posledice meča sa Dastinom Braunom koji je igrao u utorak u tri seta, tako da nije hteo da rizikuje ozbiljniju povredu.

Prvi teniser sveta koji je planirao da propusti ovaj turnir, naknadno je zatražio vajld kartu i tako na ovom turniru nastavio da se polako vraća iz povrede lakta.

Na ovu Endijevu odluku svakako je uticala i rana eliminacija sa mastersa u Monte Karlu, gde je ispao u trećem kolu od finaliste Alberta Ramosa-Vinjolasa.

Britanac će u narednom kolu sigurno igrati sa teniserom iz Španije, s obzirom da čeka pobednika meča Albert Montanjes - Felisiano Lopes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: