Murinjo navijačima Čelsija: Juda vam je i dalje #1

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo odgovorio je na prozivke navijača Čelsija, rekavši da je "Juda najuspešniji menadžer u istoriji 'Plavaca'".

Izvor:

Utorak, 14.03.2017.

10:40

Murinjo navijačima Čelsija: Juda vam je i dalje #1
YTSS

Oslabljeni 'Crveni đavoli' poraženi su na Stamofrd Bridžu pogotkom Ngolo Kantea početkom drugog poluvremena u četvrtini finala FA Kupa, ali je tok susreta u velikoj meri odredio očajni arbitar Majkl Oliver – isključivši Andera Ereru već u 35. minutu zbog drugog žutog kartona.

Jedan deo navijača domaćih vređao je Murinja tokom većeg dela meča, dobacivavši mu da je on za sve kriv, pre svega jer klub ove sezone ne igra Evropu, i pevajući mu pesme da više nije 'poseban' i da je 'Juda'.

'Posebni' je imao odgovor – pokazao im je tri prsta aludirajući na broj titula koji je osvojio u dva mandata na klupi Čelsija.

"Navijači mogu da me zovu kako god žele. Ja sam profesionalac koji brani svoj klub. A, dokle god Čelsi ne bude imao menadžera koji mu je doneo četiri titule Premijer lige – ja ću i dalje biti broj jedan. Ako neko to uspe biću drugi, ali je zasada Juda broj jedan", rekao je Murinjo u svom stilu. Portugalac nije mogao da računa na suspendovanog Zlatana Ibrahimovića, povređene Antonija Marsijala i Vejna Runija, dok je Markus Rašford rovit išao na teren.

"Nismo kukali jer igramo bez Zlatana, ili bilo kog drugog igrača. Jedino o čemu smo pričali jeste igranje u Evropi, o čemu oni ne mogu da govore. Napustim sam klub prošle godine kada sam osvojio grupu Lige šampiona, pred meč nokaut faze kod kuće. Da su osvojili Ligu šampiona i oni bi igrali Evropu. Nije moja greška, već onih koji su ostali u klubu. Delim deo odgovornosti za partije u Premijer ligi, to priznajem. Sve u svemu, daleko nam je važnija Liga Evrope od FA Kupa jer nas trijumf u tom takmičenju vodi naredne sezone u Ligu šampiona", zaključio je Žoze.

Junajted u četvrtak dočekuje Rostov u revanšu osmine finala najmasovnijeg evropskog takmičenja, posle remija u prvom susretu u Rusiji (1:1).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: