Zvanično: Kazins u Nju Orleansu!

Kako je i najavljeno Demarkus Kazins zvanično je trejdovan iz Sakramento Kingsa u Nju Orleans Pelikans, a sa njim je stigao i Omri Kaspi.

Izvor: SM

Ponedeljak, 20.02.2017.

22:00

Zvanično: Kazins u Nju Orleansu!
Foto: Getty Images

'Kingsi' su ovom trejdu dobili Badija Hilda, Tajrikija Evansa i Lengstona Galoveja, ali i dva pika na narednim draftovima.

"Oduševljeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu Demarkusu Kazinsu i Omriju Kaspiju u porodicu Nju Orleans Pelikansa. Ovo su jako uzbudljivi momenti za sve navijače, a mi nastavljamo pohod ka uspehu na dugoročne staze. Znam da su navijači jednako uzbuđeni i da žele dobrodošlicu Demarkusu i Omriju u naš divni grad" rekao je generalni menadžer Pelikansa Del Demps.

Demarkus Kazins je u proseku beležio 27.8 poena (četvrti najbolji učinak u ligi), 10.7 skokova i 4.9 asistencija.

Četiri puta Demarkus Kazins je bio deo NBA "Ol Stara", a sa reprezentacijom SAD osvojio je Mundobasket u Španiji i Olimpijske igre u Rio de Žaneiru

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: