Gol Tadića, nastavlja se agonija Lestera

Fudbaleri Sautemptona pobedili su Lester na svom terenu sa 3:0 u prvom meču 22. kola Premijer lige.

Izvor: mn

Nedelja, 22.01.2017.

14:53

Gol Tadića, nastavlja se agonija Lestera
Getty Images

Srpski fudbaler Dušan Tadić postigao je treći pogodak na meču, drugi ove sezone, sa bele tačke u 85. minutu.

Lester je odigrao još jedan slab meč u kom praktično ništa nije pokazao, a Sautempton je potpuno zasluženo ubedljivo slavio.

Sautempton je prekinuo niz od četiri poraza i popeo se na 11. mesto na tabeli sa 27 bodova. Lester sa druge strane nastavlja sa slabim partijama, „Lisice“ su upisale i treći meč bez trijumfa, pa su ostale na 15. mestu sa 21 bodova, pet više od klubova u zoni ispadanja.

Vard-Praus doveo je „Svece“ u vođstvo u 26. minutu, kada je posle dodavanja Sedrika sa desne strane iz prve smestio loptu u mrežu sa oko 15 metara.

Na poluvreme domaći su otišli sa golom prednosti,potšo je šest minuta pre kraja Rodriges povisio prednost. Lopta je savršeno sa oko 40 metara iz slobodnog udarca ubačena u kazneni prostor, Rodriges se odlično snašao i pogodio u bliži golmanov ugao sa tri metra.

Konačan rezultat postavio je Dušan Tadić pet minuta pre kraja posle odlično izvedenog penela, a Šejn je bio oboren u kaznenom prostoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: