Nula u Gladbahu na premijeri kola

Fudbaleri Borusije Menhnegladbah i Ajntrahta iz Frankfurta remizirali su bez golova na premijeri devetog kola Bundeslige.

Izvor: AK

Petak, 28.10.2016.

22:20

Nula u Gladbahu na premijeri kola
Foto: Getty images

Nije bilo mnogo šansi na Borusija Parku, Ajntraht je bio u podređenijem položaju ali je tri puta zapretio, dok je domaćin imao samo jednu konkretnu priliku.

Bila je to šansa utakmice u 73. minutu duela, a propustio ju je Oskar Vent, kojem je šut iz neposredne blizine uz pomoć stative zaustavio Lukas Hradecki na oduševljenje gostujućih navijača.

Prethodno je ozboljno pretio samo gosti iz Frankfurta, dve solidne prilike u prvom poluvremenu imao je Branimir Hrgota, posebno se ističe ona iz 25. minuta, kada je posle centašuta imao odličnu poziciju za gol, ali je šutirao pored leve stative.

U drugom delu je Omar Maskareli treći put zapredio domaćinu, to je izblokirao Jan Zomer, nakon toga je Borusija imala pomenuti zicer preko Venta, ali je ostalo 0:0. Hradecki skrenuvši loptu na stativu.

Srpski fudbaler Mijat Gaćinović bio je u startnoj postavi Ajntrahta, a igrao je do 82. minuta kada ga je zamenio Tarašaj.

Ajntaht je sa 15 bodova na deobi pete poziciju sa Kelnom, koji u nedelju čeka "fenjeraša" Hamburger SV, dok je Gladbah osmi sa 12, a uoči gostovanja Herti za sedam dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: