Policajci povređeni u tuči navijača u Makedoniji

Šestorica policajaca povređena su u tuči koju su izazvali navijači Pelistera, posle fudbalske utakmice sa Bregalnicom, saopštila je makedonska policija

Izvor: SM

Ponedeljak, 24.10.2016.

17:15

Policajci povređeni u tuči navijača u Makedoniji
Getty images

Kako je prenela Televizija Telma, očevici su naveli da je 20 do 30 navijača Pelistera posle jučerašnje utakmice na neutralnom terenu u Kočanima izašlo iz autobusa pre povratka za Bitolj i da su krenuli prema navijačima i autobusu fudbalskog kluba Bregalnica.

Bitoljski navijači su, prema očevicima, prvo fizički napali jednog policajca, nakon čega su njegove kolege intervenisale da bi sprečile veći incident.

U gužvi je pored policajaca povredjeno i nekoliko navijača iz Kočana i Štipa, koji su bili na jučerašnjoj utakmici makedonske prve lige završene nerešenim rezutaltom 0:0.

Policija je saopštila da je privela petoricu navijača Pelistera starosti od 18 do 38 godina i da će protiv njih biti podnete krivične prijave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: