KK: Partizan od 2:4 do pobede u „foto-finišu“

Hokejaši Partizana zabeležili su pobedu na početku Kontinental kupa u Sofiji.

Izvor: B92

Petak, 30.09.2016.

21:32

KK: Partizan od 2:4 do pobede u „foto-finišu“

Oni su u meču prvog kola savladali izraelski Bar-Jam rezultatom 5:4 (2:2, 0:1, 3:1), golom Pavla Ogrizovića 33 sekunde pre kraja susreta.

Šampion Srbije odigrao je utakmicu sa mnogo oscilacija i preokreta, u kojoj je nadoknadio dva gola zaostatka sa početka poslednje trećine i sa tri vezana gola u poslednjih 15 minuta susreta stigao od 2:4 do prve pobede na turniru. U igri “crno-belih” videlo se da nedostaje svežine usled relativno kasnog početka sezone, ali je zato podmlađen sastav našeg prvaka pokazao ogromnu želju da stigne do trijumfa nad izraelskim šampionom, imao inicijativu najvećim delom susreta (odnos šuteva 51-22) i zasluženo slavio na kraju.

Golove za srpski tim postigli su Dragan Komazec (dve asistencije), Nenad Raković, Aleksandar Vuković, Lazar Novaković i pomenuti Pavle Ogrizović za trijumf Partizana i prva tri boda na turniru. U redovima izraelskog prvaka sjajnu partiju pružio je Artem Verni koji je postigao prva tri pogotka svog tima i upisao asistenciju za poslednji gol koji je postigao Gil Kremer.

Naredni meč na turniru biće verovtano i odlučujući za “Crno-bele” i eventualni plasman u drugu rundu, u subotu od 12.30 časova protiv turskog šampiona Zejtinburnua koji se u drugom meču prvog kola sastaje sa domaćinom turnira Ibris-Skejtom (petak, 19.15). Samo pobednik turnira plasiraće se u drugu rundu koja se od 21. do 23. oktobra igra u španskoj Haki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: