Selektor Španije izostavio sa spiska Huana Matu

Selektor Španije Hulen Lopetegi saopštio je spisak reprezentativaca za naredne mečeve u kvalifikacija za SP u Rusiji, gde nema fudbalera Junajteda Huana Mate.

Izvor: SM

Petak, 30.09.2016.

19:00

Selektor Španije izostavio sa spiska Huana Matu
Getty Images

Vezni igrač 'Crvenih Đavola' u prethodnom meču, kada je Španija ubedljivo savladala reprezentaciju Lihtenštajna – 8:0, proveo je na klupi i nije ulazio u igru.

Lopetegi do sada nijednom nije zvao fudbalera Čelsija Seska Fabregasa, nema ni Sezara Aspilikuete, a iznenađenje je povratak Iska, iako nema minutažu u Real Madridu, kao i povratak Hosea Kaljehona koji igra odlično na startu sezone u Napoliju.

Španski selektor pozvao je Naća Fernandesa iz Reala, kao i golmana Sevilje Serhija Rika.

Sa spiska su takođe otpali Mark Bartra i Pako Alkaser koji nije još uvek nije zabeležio dobre partije u Barseloninom dresu.

Reprezentacija Španije 6. oktobra igra sa Italijom, dok će 9. oktobra u Skadru odigrati meč sa reprezentacijom Albanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: