Prvi potez Murinja ugovor za talentovanog napadača

Napadač Mančester junajteda Markus Rašford je imao sezonu iz snova, a sada će dobiti i novi ugovor u klubu, tvrde engleski mediji.

Izvor: NL

Nedelja, 29.05.2016.

17:39

Prvi potez Murinja ugovor za talentovanog napadača
Foto: Getty images

Ovaj 18-godišnjak koji je ponikao u omladinskoj školi ’Crvenih đavola’ dobio je priliku sasvim neočekivano u Ligi Evrope.

Nije bilo planirano ni da sedne na klupu, a onda se Entoni Marsijal povredio i Rašford je zaigrao od prvog minuta. Na debiju je postigao dva gola, a sada će dobiti ugovor vredan 20,000 funti nedeljno.

Neverovatne partije Rašforda su se nastavile i u Premijer ligi, pošto je samo tri dana posle debija u seniorskoj konkurenciji bio u startnoj postavi protiv Arsenala.

’Tobdžijama’ je dao dva gola, a neki su se pitali kakav će status imati kod Žozea Murinja. To što je prvi potez „Posebnog“ na klupi Junajteda novi ugovor za Rašforda dovoljno govori samo za sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: