Muslin prvi put trenirao "Orlove" (FOTO)

Slavoljub Muslin održao je u ponedeljak prvi trening kao selektor Srbije.

Izvor: AK

Ponedeljak, 23.05.2016.

21:18

Muslin prvi put trenirao
Foto: StarSport

Srbiju od septembra očekuju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018, a u međuvremenu će imati tri test meča.

Muslin će debitovati u sredu u Užicu, a rival je Kipar. Šest dana kasnije Izrael gostuje u Novom Sadu, a poslednja provere pred kvalifikacije biće Rusije 5. juna u Monaku.

Muslinu će saradnici u reprezentaciji biti Gurenko, Filipović, Đorović, Krstajić, Stojanović i Ilić.
Foto: StarSport
Na teren Spotskog centra u Staroj Pazovi izveo je Kahrimana, Jovanovića, Ivanovića, Kolarova, Mladenovića, Rukavinu, Rodića, Slobodana Rajkovića, Milunovića, Spajića, Nikolu Maksimovića,Sedlara, Matića, Milivojevića, Zdjelara, Grujića, Milinkovića-Savića,Tadića, Ljajića, Nemanju Maksimovića, Tošića, Živkovića, Kostića, Mihajlovića, Mitrovića, Stojiljkovića i Pavlovića.

Matija Nastasić koji je imao dugo pauzu zbog teške povrede i operacije, odazvao se pozivu selektora, obavio razgovor i vratio se u klub kako bi nastavio sa oporavkom i postepenim povratkom u trenažni proces.
Foto: StarSport
Dolazak golmana Vladimira Stojkovića i Predraga Rajkovića, odnosno krilnog napadača Lazara Markovića, koji igraju finale nacionalnih Kupova u Izraelu i Turskoj, očekuje se narednih dana, dok su dvojica igrača povređena.

U utorak reprezentacija odlazi na Zlatibor, gde će boraviti do meča sa Kiprom, a prethodno će u Užicu, kompletna ekspedicija "Orlova" da poseti Dom za decu bez roditeljskog staranja "Petar Radovanović".
Foto: StarSport
.
Foto: StarSport
.
Foto: StarSport
.
Foto: StarSport
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: