Radonjić: Da pružimo sve od sebe, pa ćemo videti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegova ekipa pokušati da iznenadi moskovski CSKA u prvom meču četvrtfinala Evrolige.

Izvor:

Ponedeljak, 11.04.2016.

15:50

Radonjić: Da pružimo sve od sebe, pa ćemo videti
StarSport

Crveno-beli su doputovali u Moskvu, bez bolesnog Marka Gudurića – gde ih sa jednim od favorita za osvajanje trofeja u naredna četiri dana očekuju dve utakmice, prva već u utorak od 19 časova.

"Kroz zadovoljstvo možemo da se setimo kako smo došli do ovoga kroz 26 mečeva. Idemo u goste timu koji je u dobroj poziciji, svake godine ima ambiciju da postane prvak Evrope, a i ove igraju odlično. Naše je da odigramo na najboljem mogućem nivou, da pružimo sve od sebe i vidimo šta nam to doneti", rekao je Radonjić.

Prema rečima Stefana Jovića utakmice sa CSKA u četvrtfinalu Evrolige su nagrada za sve uspehe ove sezone.

"Imali smo dosta uspona i padova ove sezone u Evroligi, ali kao nagrada za dobar i naporan rad, stigao je plasman u četvrtfinale. Igramo protiv najbolje ekipe u Evropi u ovom trenutku, ali šta je tu je. Nemamo razloga za preveliki pritisak, probaćemo da ih iznenadimo", zaključio je Jović.

Prva utakmica između CSKA i Crvene zvezde igra se u utorak od 19 sati u moskovskoj areni 'Megasport', a na fajnal-for u Berlin će ekipa koja prva stigne do tri trijumfa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: