“Portugal nam nije u prvom planu, već Kazahstan”

Kapiten futsal reprezentacije Srbije Marko Perić rekao je da nije zadovoljan žrebom za baraž za Svetsko prvenstvo, u kojem će rival našeg tima biti Portugal.

Izvor: JT

Petak, 12.02.2016.

23:38

“Portugal nam nije u prvom planu, već Kazahstan”
Starsportphoto

Perić je, ipak, istakao da njegova ekipa sada mora da razmišlja samo o borbi za bronzu na Evropskom prvenstvu u “Areni Beograd” sa selekcijom Kazahstana.

Perićeva ekipa je u četvrtak posle produžetaka eliminisana u polufinalu od Rusije, porazom od 3:2, a duel sa Kazahstanom čeka je u subotu od 18.30.

Nikada nismo bili miljenici žreba, evo već skoro deset godina, koliko sam član nacionalnog tima. Međutim, Portugal nije sada u prvom planu, već jedino Kazahstan”, rekao je Perić posle žreba u Beogradu, “Oporavljamo se od Rusije i samo nam je u glavi to da imamo priliku da osvojimo medalju. To će biti najteža utakmica za nas zbog umora koji nas je sustigao, kao i zbog njihovog kvaliteta, naravno. Najjači deo tima su im Brazilci. To je preslikan sistem iz Kajrata, prvaka Evrope”.

Njegov saigrač Stefan Rakić rekao je da je baraž sa Portugalom u drugom planu.

Sada nam je potreban mir i oporavak jer je sutra veliki dan za sve nas. Rusiju pokušavamo da zaboravimo, nemamo za čim da žalimo. Dali smo sve što smo mogli u polufinalu, učinili sve što je u našoj moći i sada želimo bronzu. Ishod utakmice protiv Kazahstana zavisi pre svega od naše odbrane, od toga kako ćemo odgovoriti na njihov napad sa golmanom-igračem”, rekao je Rakić.

Dueli Srbije i Portugala igraće se krajem marta i početkom aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: