Živanović: Zbog publike smo favoriti

Srpski futsal reprezentativac Aleksandar Živanović izjavio je da ekipa još nije svesna da je pobeđena selekcija Portugala.

Izvor: ÐN

Nedelja, 07.02.2016.

23:24

Živanović: Zbog publike smo favoriti
Starsportphoto

Živanović je poručio da će protiv Ukrajine dati sve od sebe da uđe među četiri najbolje u Evropi i ostvari san.

"Fantastičan osećaj je pobediti Portugal, nismo još svesni šta smo uradili. Pred našom publikom verovali smo da možemo da napravimo podvig, posebno posle prvog poluvremena. Presrećni smo što smo ostvarili veliki uspeh", rekao je Živanović Tanjugu.

On je istakao da se tim godinama spremao za ovakav uspeh.

"Priželjkivali smo Ukrajinu i probaćemo plasmanom u polufinale da ostvarimo san. Favoriti smo zbog publike, ali Ukrajina ima odlučan sastav i dugo su zajedno. Stalno su u vrhu, ali svakako da je lakše sa njima nego Špancima. Verujem da možemo do medalje. Borićemo se do kraja, pred ovakom publikom ništa nije nemoguće", zaključio je Živanović.

Četvrtfinale između Srbije i Ukrajine na programu je u ponedeljak od 18.30 sati, dok se od 21 sat sastaju Portugal – Španija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: