Počinje četvrti Sajam sporta

Četvrti međunarodni Sajam sporta, pod nazivom “Sportska strana Srbije – Susret šampiona”, počinje u petak u Hali 1 Beogradskog sajma.

Izvor: JT

Četvrtak, 26.11.2015.

23:54

Default images
Getty Images

Posetioce tokom tri dana trajanja, na 11.500 kvadratnih metara, očekuju predstavnici više od 100 sportskih saveza, više od 20 sportskih terena i poligona za aktivaciju, preko 20 predavanja i seminara u oblasti sporta, medicine i ishrane, ali i druženje sa više od 300 aktuelnih, legendarnih i stipendista vrhunskih sportista.

Sajam će tačno u podne svečano otvoriti ministar omladine i sporta Vanja Udovičić. Prvog dana posetioce će od 15 časova moći da vide prezentaciju Evropskog šampionata u futsalu koje će biti održano u Beogradu. Na štandu Olimpijskog komiteta biće Ivana Španović i Asmir Kolašinac, a očekuje se i zanimljiva promocija knjige “Sportski kuvar”.

Za subotu je zakazan seminar za generalne sekretare saveza, uz nekoliko stručnih predavanja, dok je nedelja rezervisana za promociju Evropskog prvenstva u vaterpolu i promociju knjige “Žene i sport”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: