Simonović: Dobili bismo Strazbur da je Lazić igrao

Krilni košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović kaže da je ekipi mnogo značio povratak Branka Lazića u pobedi nad Sutjeskom (70:62) u 11. kolu ABA lige.

Izvor: B92

Utorak, 24.11.2015.

23:11

Default images
Starsport

“Veoma teška utakmica. Znali smo da će rival biti maksimalno motivisan, a mi dosta istrošeni, sa skraćenom rotacijom, ali smo pokazali dobar karakter. U ekipu se vratio Branko Lazić, koji je izuzetno bitan igrač za naš tim, kapiten, pa je sigurno da dobijamo ogroman kvalitet i sigurnost sa njim. Da smo ga imali u Strazburu ishod bi bio drugačiji“.

Pred crveno-belima je novi evroligaški spektakl – u petak od 20 časova Zvezda će u dvorani Pionir dočekati evropskog šampiona, madridski Real.

“Atmosfera je sjajna. Momci su spremni da se do poslednjeg atoma snage žrtvuju za Zvezdin grb. Istina je da Madriđani u poslednje vreme igraju u nešto slabijoj formi, ali ljudi, to je Real. Aktuelni prvaci Evrope. Sigurno je da su favoriti u toj utakmici“.

Simonović ističe da je u Pioniru atmosfera uvek paklena i da bi to mogao da bude jedan od ključeva dobrog rezultata.

“Delije su neverovatne, sjajne na svakoj utakmici. Siguran sam da će nam biti dodatna energija u toj utakmici“, zaključio je Simonović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: