Baloteli zablistao, Miha besan na vezni red

Mario Baloteli imao je savršen povratnički debi u dres Milana, postigoa je gol, imao asistenciju i iznudio penal u pobedi nad Mantovom 3:2.

Izvor: AK

Četvrtak, 03.09.2015.

22:27

Default images
foto: Getty images

Ekscentrični napadač je iskoristio ukazanu šansu i već u trećem minutu zatresao mrežu fantastičnim udarcem u gornji ugao sa oko 25 metara.

Mantova je u nastavku meča preokrenula na 2:1, ali Baloteli asistencijom za Andreu Polija vraća meč u egal, a onda uspeva da iznudi penal kojim Luiz Adrijano donosi pobedu "rosonerima".

Međutim, trener Milana Siniša Mihajlović nije bio oduševljen igrom svojih rezervista, koji nisu iskoristili odsustvo reprezentativaca da se dokažu srpskom stručnjaku.

Mihajlić je posebno bio besan na igrače veznog reda koji su imali mnogo problema da odbrane gol prilikom kontranapada rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: