Brežančić: Želeo sam Partizan

Fudbaler AZ Alkmara Rajko Brežančić ocenio je da je njegova ekipa dobila tešku grupu u LE i dodao da se nadao da će holandski tim izvući Partizan na žrebu.

Izvor: B92, Beta

Petak, 28.08.2015.

21:26

Default images
Starsport

"Dosta teška grupa. Augsburg su tipični Nemci, dosta trče i tačno se zna ko šta radi. O Atletik Bilbau je suvišno bilo šta pričati, a što se Partizana tiče, priželjkivao sam ih, jednostavno nisu imali sreće protiv BATE Borisova, ali opet".

“Izvukli smo najbolju ekipu u Srbiji tako da očekujem otvoren meč, kao što igramo i mi i oni. Neka bolji pobedi u svakom slučaju", rekao je Brežančić za agenciju Beta.

AZ Alkmar će ove sezone u Ligi Evropa igrati u Grupi L s Partizanom, španskim Atletikom iz Bilbaoa i nemačkim Augsburgom.

"Normalno je da očekujemo prolazak u narednu fazu. Glupo bi bilo da se na nadamo. Cela ekipa mnogo želi da zaigra u Evropi na proleće. Svi smo jednaki u grupi, osim Atletik Bilbaa... Možda smo mi blagi favoriti, ali to mora da se pokaže na terenu", rekao je Brežančić.

Srpski fudbaler je početkom avgusta iz Čukaričkog prešao u AZ Alkmar, ali još nije dobio priliku da zaigra za prvi tim.

"Nisam još dobio priliku da zaigram za prvim tim, jer sam tri nedelje čekao radnu dozvolu. Nedavno sam počeo da treniram sa ekipom i odigrao sam jedan meč za B tim, kako bih video na čemu sam. AZ je vrhunski tim, posle par dana sam se privikao. U tome su mi svi u klubu pomogli, s trenerom na čelu ", rekao je Brežančić.

AZ Alkmar će takmičenje u Ligi Evropa početi 17. septembra u Beogradu protiv Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: