Vujošević: Tamiš priprema za derbi

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da će gostovanje pančevačkom Tamišu iskoristiti kao pripremu za predstojeći večiti derbi protiv Crvene zvezde.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.06.2015.

22:16

Default images

"Ostale su nam dve utakmice do početka polufinalne serije plej-ofa i jedna od tih je upravo ova sa Tamišem. Mi ćemo nastojati da sutrašnju utakmicu iskoristimo kao pripremu za ono što nas čeka pred start plej-ofa i naravno da nam je osim toga osnovni zadatak da pobedimo", rekao je Vujošević.

On je dodao da se tim iz Pančeva sasvim zasluženo plasirao u Superligu.

"To je dobar tim koji je sastavljen od nekoliko veoma iskusnih igrača i uz podršku odredjenog broja perspektivnih igrača, koji mogu biti veoma značajni za ekipu Tamiša, predstavljaju, pogotovu na domaćem terenu, jednu ekipu koja igra prilično kvalitenije, nego što je to slučaj kada gostuju. Osim toga, kada pričamo o njihovom kvalitetu, tu je pre svega timski duh i jedan kontinuitet koji imaju u radu. To je jako značajno za ekipu takvog profila", rekao je Vujošević.

Utakmica 13. kola Superlige između Tamiša i Partizana igra se u utorak od 19.30 sati u hali Strelište u Pančevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: