Lacio: Zajedništvo Srba i Albanaca

Italijanski Lacio objavio je zajedničku fotografiju srpskih i albanskih igrača koji brane boje rimskog kluba.

Izvor: ÐN

Petak, 17.10.2014.

20:16

Default images

Fotografija je objavljena tri dana nakon prekinute utakmice između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Za klupsku ’Fejsbuk’ stranicu pozirali su, držeći se za ruke, Srbi Filip Đorđević i Dušan Basta i Albanci Erit Beriša, Tomas Strakoša i Ljorik Cana, a klub iz Rima sliku je nazvao "Zajedništvo".

Izuzev Baste, preostala četvorica igrača Lacija sa slike bili su akteri prekinute utakmice u Beogradu, a Cana kao kapiten albanske reprezentacije.

Susret između Srbije i Albanije prekinut je u utorak pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, sa zastavom takozvane ’Velike Albanije’, nakon čega su usledili incidenti.

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 0:0, UEFA je pokrenula istragu protiv oba saveza, a odluku o epilogu meča i eventualnim kaznama doneće njena tročlana komisija 23. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: