Simeone: Ovako je zanimljivije

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je nakon poraza od Levantea (2:0) da je trka za titulom tek sada postala zanimljiva, što je odlično za tim.

Izvor: AR

Nedelja, 04.05.2014.

20:27

Default images

Atletiko Madrid je prvi na tabeli sa 88 bodova, Barselona zaostaje za Atletikom tri boda, dok trećeplasirani Real ima šest bodova manje i dva meča manje od Atletika.

"Nećemo posmatrati ovaj poraz negativno. Ovo je samo ostavilo trku otvorenom i sada će biti još interesantnije“, rekao je Simeone.

Trener Madriđana iskoristio je priliku i da pohvali dva rivala sa kojima se takmiči za titulu.

"Uvek sam govorio da se takmičimo sa moćnim protivnicima. Gledali smo ih kako gube i bilo nam je teško da shvatimo to. Sada je došao red na nas da izgubimo. Iza nas su tri fantastične nedelje, bili smo odlični i igrali dobar fudbal“, objasnio je Dijego Simeone.

Argentinac je dodao da je sudbina Atletika i dalje u njegovim rukama i da zavise isključivo od toga kako će odigrati naredna dva meča protiv Malage i Barselone.

"Poraz je nešto najboje što je u ovom trenutku moglo da nam se desi. To će nas podstaći da mnogo radimo do kraja prvenstva. Ovo je idealno za igrače. I dalje zavisimo isključivo od nas samih. Moramo da ispravimo sve greške u utakmicama koje nam predstoje“, zaključio je Simeone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: