Tijago: Finale LŠ ostvarenje sna

Kapiten madridskog Atletika Tijago Mendeš rekao je da je plasman u finale Lige šampiona ostvarenje sna i poručio da je za to najzaslužniji Dijego Simeone.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 01.05.2014.

13:55

Default images

Atletiko će se drugi put u istoriji kluba boriti za pehar prvaka Evrope jer je u revanš meču polufinala savladao Čelsi u Londonu sa 3:1, posle madridskih 0:0.

"Živimo san. Imamo sjajan timski duh, odigrali smo fantastičnu utakmicu i pokazali da smo se zasluženo našli u finalu."

"Treneru Simeoneu pripadaju najveće zasluge, on nam je ugradio pobednički mentalitet. Nismo još ništa osvojili, ali smo blizu dva trofeja", rekao je Tijago za Skaj Sport.

On je istakao da se njegov tim nije uplašio velikog rivala, čiji je član bio svojevremeno, već je igrao na pobedu.

"Imali smo veliko samopouzdanje, iako smo igrali u gostima protiv Čelsija. Nakon izjednačujućeg gola oni su pali, a mi smo imali više prostora za kontre i iskoristili smo to", zaključio je portugalski igrač.

Finale Lige šampiona izmedju madridskih rivala Atletika i Reala igra se 24. maja u Lisabonu, što je prvi put u istoriji da će o prvaku Evrope odlučivati gradski rivali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: