Đoković: Igrao sam veoma dobro

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je odigrao izuzetno dobro u pobedi nad Kanađanimom Vasekom Pospišilom i da mu je drago što je meč završen veoma brzo.

Izvor: MN

Petak, 13.09.2013.

18:39

Default images

Najbolji teniser sveta je prvi poen Srbiji u polufinalu Dejvis kupa doneo posle sto minuta igre sa 6:2, 6:0, 6:4.

"Odigrao sam izuzetno dobro i drago mi je što je završeno samo posle nekih sat i po vremena. Iako je izgledalo lagano, morao sam dobro da vraćam servise i da ga nateram da odigra dodatnu loptu i tako pravi mnogo grešaka", rekao je Novak posle meča.

Iako se u Beograd iz Njujorka vratio tek u sredu uveče, Đoković je Pospišila dobio posle sat i 40 minuta igre.

"Motivacije uvek ima na pretek, igranje za Srbiju je ono što me inspiriše i daje mi dodatnu snagu kada mi je najpotrebnija. Mnogo sam svežiji nego prethodnih godina, nemam povredu, nešto što me brine...", dodao je Đoković.

U drugom meču dana Janko Tipsarević igra protiv Miloša Raonića.

"Tipsareviću će biti teško protiv Raonića. Kanađani nisu specijalisti za šljaku, ali ne bi trebalo da ih potcenjujemo jer su s razlogom u polufinalu", rekao je Đoković.

Prvi duel u beogradskoj Areni pratilo je oko 10.000 ljudi, a Đoković je istakao da očekuje više publike u narednim duelima.

"Nama je puno srce kada vidimo pune tribine, izvanredan je osećaj kada imate podršku publike. Nadam se da će ova pobeda doneti podstrek navijačima da dođu u većem broju", rekao je Djoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: