Lajović sa Dakvortom za glavni žreb

Dušan Lajović blizu je plasmana u glavni žreb Rolan Garosa, pošto je u drugoj rundi kvalifikacija savladao 16. nosioca Metjua Ebdena sa 6:3, 6:1.

Izvor: SO

Sreda, 22.05.2013.

18:05

Default images

U meču koji je trajao 71 minut srpski teniser napravio je četiri brejka, a spasao je sve tri brejk lopte sa kojima se suočio. Poslednja prepreka na putu Lajoviću biće još jedan Australijanac, 21-godišnji Džejms Dakvort.

On je savladao 19. nosioca u kvalifikacijama Dijega Švarcmana iz Argentine sa 2-1, po setovima 6:4, 2:6, 6:2.

Dakvort je trenutno 185. na ATP listi, a najbolji plasman u karijeri mu je 167. mesto. On je jedino igrao u glavnom žrebu na svom domaćem Gren slemu u Melburnu, a prošle godine je na Garosu ispao u prvom kolu kvalifikacija.

Ipak, svih šest titula na fjučersima osvojio je na šljaci, a igrao je u još dva finala. Lajović ima 22 godine, trenutno je 155. na svetu, a sa Dakvortom se do sada nije sastajao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: