Overmars: Sulejmani ide u Benfiku

Sportski direktor Ajaksa Mark Overmars potvrdio je da će srpski reprezentativac Miralem Sulejmani karijeru nastaviti u Benfiki.

Izvor: AK

Utorak, 14.05.2013.

20:56

Default images

Sredinom februara pojavila se vest da je Sulejmani potpisao ugovor sa Benfikom, ali je to demantovao menadžer.

Međutim, Overmars je potvrdio da je Sulejmani potpisao petogodišnji ugovor, uz opasku da veruje da će uspeti u Portugalu.

"Ne bih se iznenadio da bude uspešan u Benfiki. Nije želeo da produži ugovor, a to ne odgovara Ajaksovom sistemu", otkrio je Overmars zašto Sulejmani nije igrao od oktobra za tim iz Amsterdama, gde je bio jedan od ključnih igrača prethodnih sezona.

Sulejmani će se tako priključiti srpskoj koloniji koju će od leta u Lisabonu činiti, pored starosedeoca Nemanje Matića (ukoliko ne ode u neki veći klub) još Filip Đuričić koji stiže iz Herenvena, te Stefan Mitrović, nekadašnji defanzivac Metalca, koji dolazi iz belgijskog Kortrajka za 1,1 milion evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: