EP: Poljacima bronza u Beču

Odbojkaška reprezentacija Poljske osvojila je bronzanu medalju na EP, pošto je u meču za treće mesto savladala Rusiju sa 3:1 (25:23, 18:25, 25:21, 25:19).

Izvor: B92

Nedelja, 18.09.2011.

17:39

Default images

Rusija nije uspela da se oporavi od poraza u polufinalu od Srbije, sto je Poljska, branilac titule, itekako umela da iskoristi i dodje do pobede.

Ni jedni ni drugi nisu briljirali, ali je utisak da su odbojkaši Poljske imali veći motiv da osvoje medalju i popnu se na najniži stepenik na pobedničkom postolju.

Poljaci su vrlo dobrim servisom i čvrstim blokom uspešno parirali gorostasnim ruskim odbojkašima koji su na momente delovali kao da ne žele da se nalaze na terenu.

Poljaci su ponovo imali fantastičnu i fanatičnu podršku navijača. Na tribinima je bilo “more” poljskih zastava i na neki način je to bio domaći teren izabranika Andree Anastazija.

Na kraju, možda nisu odbranili titulu šampiona od pre dve godine, ali su Poljaci pobedom na častan način završili takmičenje.

Ovaj meč gledalo je oko 6.500 navijača, a organizatori očekuju da će u duelu za zlatnu medalju tribine biti još ispunjenije.

U finalu kontinentalnog šampionata od 18 sati sastaju se reprezentacije Srbije i Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: