Vilotić uskoro ponovo u timu?

Defanzivac Crvene zvezde Milan Vilotić uskoro bi mogao da se vrati u prvi tim crveno-belih.

Izvor: B92, Sport

Subota, 30.07.2011.

10:52

Default images

Vilotića je trener Robert Prosinečki odstranio iz ekipe zbog neprimerenog ponašanja, a on se potom izvinio, kako njemu, tako saigračima i navijačima.

Prosinečki i Vilotić su od tada razgovarali dva puta, ali bivši kapiten nije putovao u Letoniju, na prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ventspilsa, već je sa ostatkom ekipe trenirao u Beogradu.

Ipak, ima najava da je moguć dogovor da se defanzivac vrati u takmičarsku ekipu, ali, naravno, konačnu reč ima šef stručnog štaba, koji je pre puta u Ventspils najavio da postoji opcija pomirenja, piše „Sport“.

Što se tiče Li Adija, njemu predstoji još neko vreme rada na sticanju kondicije. Tek je na pola puta, s obzirom da je skoro dva meseca imao pauzu zbog problema s malarijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: