Igrači: "Obećavamo, bićemo bolji"

Kapiten Crvene zvezde Nenad Kovačević i prvotimac Miloš Dimitrijević obećali su nakon trijumfa u Letoniji mnogo bolje partije.

Izvor: B92

Petak, 29.07.2011.

13:31

Default images

Zvezda je u prvom meču treće runde kvalifikacija za Ligu Evrope savladala Ventspils sa 2:1, ali nije oduševila igrom.

"Rezultat je svakako najbolja stvar. U prvih deset minuta loše smo otvorili utakmicu, ali smo posle toga ušli u jedan veoma dobar period kada smo dali gol i stvarno odigrali baš onako kao želimo."

“Međutim, primili smo gol u nazgodnom trenutku, to nas je malo poremetilo i postali smo nervozni", rekao je Kovačević.

Letošnje pojačanje Miloš Dimitrijević prvi put u karijeri odigrao je zvaničnu utakmicu za Crvenu zvezdu, bio je jedan od boljih na terenu, ali tvrdi da može i mora puno bolje.

"Nije bilo baš sjajno u igri, ali najbitnije je da smo pobedili i došli u odličnu situaciju uoči revanša. I ja, kao i cela ekipa možemo mnogo bolje i to će sigurno doći sa utakmicama. Potrebno je samo malo strpljenja i sve će biti u redu", istakao je Dimitrijević i zahvalio se predsedniku Vladanu Lukiću na pohvalama.
Zvezdin cilj i dalje ostaje plasman u grupnu fazu Ligu Evrope, a kapiten Kovačević tvrdi da su šanse sasvim solidne.

"Kad je u pitanju plasman u Ligu Evrope treba biti optimista jer ako ne verujemo da možemo, onda nećemo ni da udjemo. Biće bolje kako vreme bude odmicalo, počevši već od revanša", uverava Kovačević.

Dimitrijević ne krije da sa posebnim uzbuđenjem očekuje revanš na "Marakani".

"Jedva čekam, nikad nisam igrao na "Marakani" i siguran sam da će biti lepo", rekao je Dimitrijević.

Pobedu je u poslednjim trenucima meča doneo Bruno Mezenga koji je bio oduševljen Zvezdinim navijačima.

“Srećan sam što je moj gol doneo pobedu ekipi. Obećali smo da ćemo igrati napadački i da ćemo ići na pobedu, i tako smo odigrali čitav meč, napadački. Važno je da smo pobedili, a u revanšu ćemo biti još bolji. Posebno sam oduševljen navijačima koji su prevalili toliki put da bi došli da nas bodre. Velika je čast bilo igrati pred njima.”

Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope izmedju Crvene zvezde i Ventspilsa igra se 4. avgusta u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: