Malaga: 35 miliona € za Snajdera?!

Španski prvoligaš Malaga navodno je ponudila Interu čak 35 miliona evra za holandskog reperezentativca Veslija Snajdera.

Izvor: AK

Petak, 08.07.2011.

10:46

Default images

Tim iz Andaluzije, koji je tokom zime dobio vlasnike iz Katara, je u poslednjih nekoliko meseci počeo ozbiljno da ulaže u pojačanja te je ovoga leta već potrošio 31 miliona evra za šest igrača.

Konsultant za transfere Ernesto Bronceti je engleskom “Skaju” rekao da predstavnici španskog kluba očekuju sastanak sa Sanjderovim agentom u utorak.

Već nedeljama unazad spekuliše se o odlasku Snajdera iz Milana, ali se kao potencijalni kupac spominjao samo Mančester junajted. Ta priča je postala još aktuelnija pošto je Inter u četvrtak predstavio pojačanje iz Argentine, Rikija Alvaresa koji igra na istoj poziciji kao i Holanđanin.

Početkom nedelje novi trener “neroazura” Đanpjero Gasperini je priznao da bi Snajder mogao da napusti klub tokom leta.

Malaga se prošle sezone žestoko borila za opstanak koji je izborila zahvaljujući zimskim pojačanjima Demikelisu i Žuliju Baptisti. Ovoga leta stiglo je još nekoliko zvučnih imena: Ruda van Nistelroj, Hoakin, Žeremi Tulalan, Joris Matijsen....

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

22 h

Podeli: