Svet 1

06.05.2024.

18:20

Evo šta je Alma A. rekla rođaki pre nego što je skočila u reku sa decom; Odbijen očev zahtev FOTO

Ergis A, otac troje dece i muž žene koja je s decom skočila i utopila se u reci Bojani, zatražio je dozvolu da učestvuje na sahrani svoje ćerke, danas u podne, ali je njegov zahtev odbijen.

Izvor: Blic

Evo šta je Alma A. rekla rođaki pre nego što je skočila u reku sa decom; Odbijen očev zahtev FOTO
Profimedia

Podeli:

Devetogodišnju devojčicu je juče slučajno pronaša lokalni ribar koji je potom obavestio policiju u Skadru.

Njen otac, Ergis A, koji je trenutno u pritvoru, zatražio je dozvolu od lokalne policije da izađe na slobodu na nekoliko sati, kako bi prisustvovao sahrani devojčice.

Zahtev je upućen policiji u Skadru, a potom je prosleđen Glavnoj upravi zatvora i tužilaštvu u tom gradu.

Zahtev za prisustvo na sahrani odbijen

"Zbog napetosti u porodici i činjenice da će se narednog dana Ergis Arazi pojaviti pred sudom u Skadru kako bi se upoznao sa merama bezbednosti, zahtev za nekoliko sati odsustva koliko bi učestvovao na sahrani devojčice je odbijen", rekao je izvor u tužilaštvu.

Trenutno se nastavlja pretraga reke Bojane. Policija, vojne snage i stanovnici područja nastavljaju potragu, u nadi da će naći tela Alme i njenog sina.

Nađeno telo devojčice u Skadru

Podsetimo, ranije danas, nađeno je telo još jedne devojčice, u gradu Skadru. Za nju se veruje da je ćerka Alme A, koja je sa troje dece skočila u reku Bojanu, javlja novinar Balkan veba.

Podsećanja radi, Alma A. (39) skočila je sa svoje troje dece u hladnu Bojanu, nakon, kako se sumnja, porodičnog nasilja koje je trpela.

Nakon stravične tragedije, uhapšen je njen suprug, koji je optužen za porodično nasilje i izazivanje samoubistva.

Ovo je poslednji razgovor Alme A. pre nego što je sa decom skočila u Bojanu

Kako je saopštilo Tužilaštvo pri Prvostepenom sudu opšte nadležnosti u Skadru, navodi se da je 39-godišnja žena rekla rođaki da će otići kod brata, gde će ostati nedelju dana da se smiri.

"Iz podataka istražnih radnji do ove faze proizilazi da se dana 03.05.2024. godine, oko 17.30 časova, državljanin E. A., koji je prijavio napuštanje stana svoje supruge A.A. sa njihovo troje maloletne dece, pojavio u policijskoj stanici Skadar. U vezi sa ovom činjenicom, primljene su izjave lica koja imaju saznanja o događaju, iz kojih je utvrđeno da je 02.05.2024. godine, u popodnevnim časovima, A. A. sa maloletnom decom otišla na kafu sa rođakom supruga u naselju Ilirija Skadar. Tu su ostali oko dva sata, a zatim izašli napolje, gde je A. A. rekla rođaki V. P. da će je njen brat odatle odvesti taksijem, pošto će otići na nedelju dana kod njega da se smiri. Potom je A. A,. zajedno sa troje dece, išla trotoarom putem koji vodi do starog Mosta na Bojani u Skadru", saopštilo je Tužilaštvo.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: