Ana u četvrtfinalu Pekinga

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Pekingu.

Izvor: B92, agencije

Četvrtak, 07.10.2010.

13:42

Default images

Ona je u trećem kolu savladala Ruskinju Jelenu Dementijevu rezultatom 7:6 (7:2), 7:6 (7:4).

Meč Ane Ivanović i sedme nositeljke turnira u Pekingu trajao je jedan čas i 54 minuta.

Drugi reket Srbije će u borbi za polufinale turnira vrednog 4,5 miliona dolara igrati protiov pobednice meča izmedju Čehinje Petre Kvitove i Dankinje Karoline Voznijacki.

Ivanović je ponovo pokazala da se velikim koracima vraća u formu u kojoj je bila pre dve godine kada je osvojila titulu na Rolan Garosu i zauzela prvo mesto na listi najboljih teniserki sveta.

Samopouzdanje je, sudeći po današnjem meču, ponovo bilo bitan element igre naše teniserke, kao i forhend udarci po kojima je uvek bila prepoznatljiva.

Naša teniserka je u dosadašnjim susretima bila uspešnija od obe potencijalne protivnice - protiv Voznijacki vodi sa 2:0, a protiv Kvitove sa 3:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: