SP: Srbija – Meksiko (17.00)

Odbojkaška reprezentacija Srbije u subotu od 17 časova igra sa Meksikom u trećem kolu druge runde na Svetskom prvenstvu u Italije.

Izvor: JT

Petak, 01.10.2010.

21:32

Default images

Zahvaljujući pobedi nad Kubom u četvrtak selekcija Srbije je došla na korak od plasmana u treću rundu, ali, ipak, od meča sa Meksikom zavisi ceo ishod grupe.

Srpski reprezentativci su pred meč sa Meksikom, koji je u drugom kolu poražen od Kube rezultatom 3:0, složni u oceni da jedino pametnom igrom mogu da razmišljaju o daljem plasmanu.

Pametno i sa puno energije je jedini način na koji mi možemo da odigramo dobro, bilo protiv Meksika, Brazila, Kube ili bilo koje ekipe, i da se nadamo pobedi. O Meksiku ne znamo gotovo ništa, osim jednog igrača koji već mnogo godina igra u Evropi. Sigurno ih nećemo potceniti, a na sastanku ćemo pokušati da se upoznamo sa njihovom igrom”, rekao je primač Srbije Bojan Janić.
Beta
Srednji bloker selekcije Srbije Dragan Stanković ističe da su on i njegovi saigrači izvukli pouke iz meča sa Kanadom iz prve faze takmičenja, kada su potcenili protivnika.

Utakmica sa Meksikom je po mnogima na papiru već upisana nama, ali smo takvu situaciju imali već u grupi, kada smo protiv Kanade ušli raterećeno i to nam se uslovno rečeno obilo u glavu. To rezultatski nije bilo kobno za nas, ali bi ovoga puta to bilo potpuno drugačije i potencijalnim porazom bismo zakomplikovali našu sudbinu u daljem toku takmičenja. Siguran sam da ćemo sada mnogo ozbiljnije ući u meč i pokušati da izborimo pobedu i kao prvi odemo iz grupe dalje”, rekao je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: