Đoković: Ne smemo da klonemo duhom

Najbolji srpski teniser Novak Đoković istakao je da nacionalni tim nikako ne sme da klone duhom uoči odlučujuća dva meča polufinala Dejvis kupa.

Izvor: LB

Subota, 18.09.2010.

19:47

Default images

Srbija posle dva dana takmičenja u Beogradskoj arena gubi od selekcije Češke sa 2:1 i gostima za plasman u finale sada nedostaje samo jedan bod.

Drugi poen Česima doneli su Tomaš Berdih i Radek Štepanek koji su u meču parova savladali Đokovića i Nenada Zimonjića u četiri seta 3:6, 6:1, 6:4, 6:1.

"Mnogo bi nam bilo draže da u nedelju ulazimo sa vođstvom od 2:1. U pojedinim trenucima meča jednostavno nismo imali sreće, dok su Česi odigrali jako dobro. Međutim, nikako ne smemo da klonemo duhom i ne smemo da razmišljamo šta bi bilo kada bi bilo. Moramo da izađemo na teren i da pobedimo", rekao je Đoković posle meča.

Novak je dodao da je Berdih odlično igrao u dublu, ali da je on njegove nedostatke video u meču sa Jankom Tipsarevićem.

Jedan od najboljih dubl igrača sveta Nenad Zimonjić priznao je da subotnji meč nije odigrao na visokom novou.

"Dobro smo počeli, dobro smo se uklopili u prvom setu, iako odavno nismo igrali zajedno. U drugom setu su Česi dobro servirali, a ja sam slabije vraćao. Šanse koje smo imali nismo iskoristili da se vratimo u meč. Definitivno nisam zadovoljan, žao mi je što nije bilo bolje", rekao je Zimonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: