Subota, 21.08.2010.

19:46

Raikonen: „Verovatno se ne vraćam“

Šampion Formule 1 iz 2007. godine Kimi Raikonen izjavio je da je vrlo malo malo verovatno da će se uopšte vratiti u taj šampionat.

Izvor: JT

Default images

Pošto nije uspeo da osigura mesto u Formuli 1, jer ga je Ferari zamenio Fernandom Alonsom, Finac se ’prebacio’ u Svetski reli šampionat (WRC).

Kao vozač Sitroenovog junior tima Raikonen je imao i uspone i padove ove sezone, ali je uprkos odsustvu iz Formule 1 treći najplaćeniji vozač u tom šampionatu.

Verovatno se nikada neću vratiti. Formula 1 je nešto što sam radio mnogo godina, imao sam i divnih trenutaka. Osvojio sam titulu, što sam oduvek želeo, ali su se vremena promenila. Sada se takmičim u reliju, a postoje i mnoge druge stvari u životu osim Formule 1“, rekao je Raikonen.

Finac je još ranije istakao da mu je želja da učestvuje na trci „24 časa Le Mana“, a od nje ne odustaje.

Voleo bih da se nađem u Le Manu, ali ću morati da nađem pravi tim. Ako želim da pobedim imam samo dve opcije, Pežo i Audi. Nadam se da ću jednog dana dobiti tu šansu“, istakao je Finac.

Raikonen je u prethodnih nekoliko meseci bio povezivan sa Red Bulom, zbog privatnog sponzorstva od strane te kompanije, a potom i Renoom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Podeli: