Pike: „Fabregas će doći u Barsu“

Defanzivac Barselone Đerar Pike ubeđen je da će mu se Sesk Fabregas pridružiti u tom klubu jednog dana.

Izvor: JT

Četvrtak, 19.08.2010.

20:37

Default images

Katalonski klub je ovog leta pokušao da dovede igrača Arsenala u svoje redove, ali je londonski klub odbio da ga proda, bar za sada.

Pike, koji je bio jedan od reprezentativaca Španije koji je naterao Fabregasa da obuče dres Barselone tokom proslave titule ’crvene furije’, veruje da će mu se veliki prijatelj pridružiti u Barseloni pre ili kasnije.

Sesk će jednog dana potpisati za Barselonu“, rekao je Pike.

Pike je, takođe, ušao u debatu oko malog broja igrača koje Barselona ima na raspolaganju, pošto je veći deo prve postave propustio prvi meč Superkupa Španije, u kojem je Sevilja trijumfovala sa 3:1.

Radije bih u timu imao 19 odličnih igrača, nego 24 ili 25 malo lošijih. Ovo nije poređenje sa Realom, njima je potrebna veća snaga. Oni moraju da promene mnogo stvari da bi pobedili, tako da je potpuno normalno što oni imaju potrebu da dovedu više igrača od nas“, rekao je Pike, „Mi imamo odličan mladi tim, u koji ne treba sumnjati. Pokazali su da njih treba da se računa i verujemo u njih“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: