Jelena: "Nisam imala šanse"

Jelena Janković izjavila je da je Agkul Amanmuradova mnogo bolje igrala od nje i zasluženo prošla u četvrtfinale Sinsinatija.

Izvor: NK

Petak, 13.08.2010.

11:40

Default images

Srpska teniserka je u osmini finala izgubila od Uzbekistanke u dva seta 7:5, 6:4.

“Ključ njenog uspeha bili su servisi, koje nisam uspevala dobro da vratim jer je stvarno bila veoma precizna. Nisam ni imala mnogo šansi, a i kada sam do prilika dolazila, nisam ih koristila”, rekla je Jelena.

Jankovićeva je dodala da se fizički dobro osećala, kao i da poraz neće uticati na njeno samopouzdanje.

“U ovom trenutku osećam se spremnom. Zdrava sam, pa je povratak u pravu formu samo pitanje vremena. Potrebno mi je još mečeva, pa se nadam da ću na narednom turniru biti bolja. To će mi biti poslednja priprema pred US Open”, rekla je druga teniserka sveta.

Amanuradova je po prvi put u svojoj karijeri pobedila neku igračicu koja je među deset najboljih na svetu, što je i nju samu iznenadilo.

“Nisam očekivala da ću dogurati ovoliko daleko. Znam da je u Sinsinatiju konkurencija uvek jaka, bila sam ovde prošle godine i eliminisana sam u prvom kolu. Sada sam se samo nadala da ću proći kvalifikacije, pa dokle stigne. Mislim da je ovo jedan od mojih najboljih mečeva u karijeri, a svakako da mi je mnogo asova dosta uštedelo energiju”, izjavila je Uzbekistanka koja će se u četvrtfinalu sastati sa Anom Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: