Trijumf padobranaca "Grifona"

U Jagodini je u nedelju završen 12. memorijalni padobranski kup "Goran Ostojić i svi pali borci".

Izvor: LB

Nedelja, 25.07.2010.

17:57

Default images

U ekipnoj konkurenciji prvo mesto je osvojio tim Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije "Grifon" sa 244 santimetra.

U pojedinačnoj konkurenciji pobedio je Radoslav Korać iz iste ekipe sa 30 cm, ispred klupskog kolege Slobodana Marković (40) i Aleksandra Cvetkovića iz "Feniksa" (43).

Drugo mesto ekipno osvojili su padobranci "Feniksa" iz Beograda, a treće "Naša krila" iz Paraćina.

U konkurenciji žena prvo mesto osvojila je Svetlana Simić iz kluba "Nasa krila I" sa 63 santimetra, drugo Jelica Krajčeska iz subotičkog Aerko kluba "Ivan Sarić" (88), dok su treće mesto, sa 128 cm, podelile Svetlana Micić ("Naša krila I") i Danijela Avramović ("Naša krila II").

"Takmičenje se boduje za državnu reprezentaciju i sportistu godine i bilo je dobar test pred svetsko prvenstvo koje će 15. avgusta biti održano u Crnoj Gori", rekao je za Tanjug predsednik Organizacionog odbora Miladin Stevanović.

Na takmičenju su ucestovale ekipe iz Beograda, Subotice, Zrenjanina, Kikinde, Paraćina i Jagodine, kao i reprezentacija Makedonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: