Jorgačević blizu Tventea

Golman Bojan Jorgačević bio je jedan od najboljih igrača Genta prošle sezone u belgijskom prvenstvu, a ovoga leta mogao bi da pojača šampiona Holandije Tvente.

Izvor: AK

Sreda, 14.07.2010.

14:01

Default images

"Pozivi se nižu i to svakako prija, ali ne znam koliko je u ovom trenutku realno da napustim Gent. Imam ugovor do 2012. godine", rekao je za "Sport" Jorgačević.

Bitan faktor u transferu mogao bi da bude MIšel Prudom, trener sa kojim je Jorgačević dugo radio. "Nije tajna da Prudom sve čini da me angažuje, dva puta smo se čuli po završetku sezone".

"Voleo bih da ponovo sarađujemo, on je divan čovek i odličan stručnjak, a uz to učešće u Ligi šampiona je izazov. To je još nekoliko ozbiljnih klubova koji su zainteresovani, prednjače Nemci. To je jasna poruka Gentu da krene u akciju, aktivirao se plan da pod znatno boljim uslovima produžim ugovor. Ne žurim", ističe srpski golman.

Sezona u Belgiji počinje 24. jula utakmicom Superkupa u kojem će se sastati dva najbolja tima iz prošle sezone, Gent i šampion Anderleht.

"Igra se jedna utakmica, i to u Briselu, zna se ko je favorit, ali Gent je dokazao da se može ravnopravno boriti sa ovdašnjim velikanima. Nije isključeno da iznenadimo domaćina. Tri dana kasnije počinju evropske kvalifikacije, potencijalni rivali su Ajaks, Seltik, Zenit. Proboj u nastavka takmičenja predstavljao bi prvorazredno iznenađenje. Cilj je sačuvati visoku poziciju u prvenstvu. Ne sumnjam da ćemo zadržati pobednički ritam", rekao je Jorgačević za "Sport".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: