Venus zove Lebrona u Majami

Američka teniserka Venus Vilijams savetuje Lebrona Džejmsa da pređe u Majami Hit. “Ja sam sa Floride, tako da je Majami sigurno najbolje mesto.

Izvor: SO

Četvrtak, 08.07.2010.

22:03

Default images

Zapravo, imam spremnu prezentaciju, ako Lebron želi da pogleda, o tome zašto bi trebalo da pređe ovde. Ali, sigurna sam da će doneti pravu odluku”.

Na promociji svoje nove knjige Vilijamsova je rekla da se nije zasitila tenisa, iako na četiri poslednja Gren slem turnira nije prošla dalje od četvrtfinala.

“Imam pun život i uživam u njemu. Uživam i u tenisu, ali i u aktivnostima van njega. Želim da budem uspešna na svim frontovima”.

Na pitanje da prokomentariše nedavnu aferu Tajgera Vudsa, Venus je odgovorila:

“Mislim da smo generalno previše osuđivački nastrojeni, i to povodom istih stvari koje i mi možda činimo. Trebalo bi da se manemo osuđivanja i da se koncentrišemo na sopstveni život. On je šampion i igrao je jako dobro”.

Venus Vilijams ima 30 godina, a u karijeri je osvojila 43 titule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: