Ferguson želi Snajdera

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson zainteresovan je za Veslija Snajdera za koejg je spreman da plati Interu obeštećenje od oko 42 miliona evra.

Izvor: AK

Utorak, 06.07.2010.

20:33

Default images

Engleski tabloid "San" tvrdi da Ferguson planira Snajdera kao zamenu za Pola Skolsa i da je Škot već naložio predstavnicima kluba da kontaktiraju menadžere Holanđanina.

Snajder je imao sjajnu sezonu u Interu iz Milana, u koji je stigao ove godine iz španskog Real Madrida, a izvanredne partije pruža i na tekućem prvenstvu sveta u Južnoj Africi.

Engleski novinari, međutim, sumnjaju da će se novi strateg evropskog šampiona Rafa Benites odreći 26. godišnjeg igrača sredine terena.
Snajder ima ugovor sa "crno plavima" do 2014. godine, a Inter ga je prošlog leta platio Real Madridu 15,6 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: