Drugi poraz Lotomatike

Košarkaši Kazerze pobedili su Lotomatiku 78:76 i drugim trijumfom u seriji došli na korak od plasmana u polufinala Serije A.

Izvor: AK

Nedelja, 23.05.2010.

22:39

Default images

Domaći tim razbio je ekipu iz Rome u prvom periodu sa 23:9, ali se Lotomatika sjajnom igrom u nastavku potpuno vratila u igru. Ipak, uzbudljiva završnica pripala je Kazerti koja ima dve pobede.

Ponovo je dominirao Džumejn Džons sa 'dabl-dablom' od 13 poena i 17 skokova, dok je najefikasniji bio fabio Di Bela sa 19 poena. Tadija Dragićević je postigao samo četiri poena i imao pet skokova za 24 minute.

Najbolji u Lotomatici bio je Kenedi Vinston sa 22 poena i devet skokova, Đakopo Đaketi je dodao 15, a Darius Vašington 12 poena i četiri skoka.

U subotu su odigrane ostale utakmice, a do druge pobede stigli su Montepaski, Armani Džins i Kantu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: