Murinjo: „Verovatno odlazim“

Samo nekoliko minuta posle osvajanja Lige šampiona sa Interom Žoze Murinjo je izjavio da će najverovatnije napustiti redova Italijanskog šampiona.

Izvor: JT

Nedelja, 23.05.2010.

00:16

Default images

Milanski klub je u subotu uveče po treći put u istoriji postao šampion Evrope pobedom nad minhenskim Bajernom od 2:0 na stadionu „Santijago Bernabeu“ u Madridu.

„Želim da postanem jedini trener koji je osvojio Ligu šampiona sa tri drugačija kluba. Zbog toga je izglednije da idem, nego da ostajem u Interu“, rekao je Murinjo.

Portugalski stručnjak je prethodno Porto odveo do krova ’starog kontinenta’ 2004. godine, a sada se pridružio Ernstu Hapelu i Otmaru Hicfeldu, koji su uz njega jedini sa dva različita kluba osvojili Ligu šampiona.

Kao gotovo izvesna destinacija za Murinja u poslednjih nekoliko nedelja pominje se madridski Real, a i on sam je istakao da će jednog dana sigurno trenirati 'kraljevski klub'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: