Metalac – FMP (subota, 18.00)

U okviru desetog kola Superlige Srbije košarkaši FMP-a u subotu od 18 časova u Valjevu igraju protiv domaćeg Metalca.

Izvor: JT

Petak, 21.05.2010.

16:24

Default images

U prvom delu takmičenja u Supeligi ekipa iz Železnika je slavila sa 83:73, a cilj na predstojećem gostovanju je identičan.

Trener ‘pantera’ Boško Đokić ima visoko mišljenje o protivniku, ali očekuje veoma neizvesnu utakmicu.

Metalac je veoma dobra ekipa, popunjena na svim pozicijama, o igračima kao što su Ilić, Maraš, Bakić, Teodosić ne treba trošiti reči, jedini problem je što su se relativno kasno okupili. To je i razlog nekih njihovih poraza. Očekujem neizvesnu utakmicu, oni su rasterećeniji i žele još neku pobedu. Što se nas tiče, imamo prednsot u tome što su nam se nek linije uigrale, ali kao što sam rekao, svaka utakmica je važna, kao i uvek idemo na pobedu”, jasan je bio Đokić.

Slično mišljenje kao strateg ekipe iz Železnika ima i bek Mladen Jeremić, koji očekuje teško gostovanje.

Tamo niko nije prošao lako sem Partizana, biće to teška utakmica jer je to možda i najteže gostovanje u ligi. Siguran sam da ćemo mi dokazati svoj kvalitet i da ćemo zabeležiti novu pobedu. Iz ekipe Metalca ne bih nikog posebno izdvajao, opasnost preti od više igrača”, zaključio je Jeremić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: